2016. július 13., szerda

Miért szeretjük a Kangát? Andi levelei - 3. rész

"Nagyon szeretem a kanga edzéseidet, mert
1. egy szuper edzés, ahová magammal vihetem a babámat - ha nem vihetném, fogalmam sincs mikor jutnék el egy edzésre, de az biztos, hogy csak jópár hónap múlva
2. profi - okosan mozgat át, hogy tényeg azt érzem utána, hogy minden porcikám dolgozott, ráadásul tudom, hogy csak olyan dolgokat csinálunk, ami szülés(ek) után is biztonságos. Iszonyatosan jó érzés, hogy jönnek vissza az izmaim :)
3. megtanÍtod, hogy otthon egyedül hogyan tudok biztonságosan és okosan edzeni (biztonság = olyan gyakorlatokat végezni, amit szabad és nem ártalmas)
4. nagyon jól csinálod!!!! Olyan jó olyan emberek közelében lenni, akiken látszik, hogy nagyon szeretik azt, amit csinálnak, és Rajtad annyira érződik, hogy nagyon szereted ezt a kangát, és folyamatosan mosolyogsz :)
5. átfogó, mindent megmozgat :)
6. szuper a hangulat!



Kb ennyi jutott eszembe most, de tudnám még folytatni :)


Gabi és Szandra baba"




"Kedves, Andi!

Szeretném akkor most Veled megosztani, hogy miért szeretünk Kangára járni.

Mindig is fontosnak tartottam a mozgást, és sajnos kisgyerekkel, babával elég kevés lehetőség van a közös mozgásra, főleg a hideg téli napokon. Nagyon szuper babával együtt eljárni, szórakoztató és egyben hasznos is az óra. Biztos vagyok benne, hogy a Nálad tanultak -mind elmélet, mind gyakorlat- segítségével sokkal hamarabb formába tudom magam hozni az előző terhességemhez képest.

Korábban Alíz után jártam edzőterembe alakformáló órára, de ott soha senki meg nem nézte a hasam, nem fordítottak kellő figyelmet a szülés utáni hasi sérülésekre! Pedig az edző csajszi tudta, hogy szülés utáni tornába kezdtem. Nálad ez pozitívum, hogy mindenben próbálsz nekünk segíteni, legyen az hasizom, vagy akár más egészségügyi probléma. Sokkal fittebb, energikusabb és vidámabb vagyok a Kanga órák után :-)

Tetszik még, hogy egész jó kis összetartó csapatot kovácsoltál belőlünk, jó a hangulat és a lelkesedésed ránk ragad. (Lásd farsangi buli) Egy kisbabás anyukának nehéz közös baráti programokat szervezni és ez nekem nagyon hiányzik. Itt a társaság miatt bennem is kialakult egy "érzem, hogy ide tartozom" érzés, és ez kicsit pótolja a régi társasági életet.

A hasamon is érzem a változást, és látom is. :-) Én itthon is megpróbálok foglalkozni vele, és már a mérlegen is van látható eredmény :-) Ma reggel 54.9-et mutatott :-)

Nekem különösen tetszik még, hogy az edzéseken mindig emlékeztetsz minket, hogy "köldök/pocak behúz", mert néha tényleg elterelődik róla a figyelem. Nekem erre az emlékeztetésre nagyon szükségem van!



Úgyhogy csak így tovább! Szuperek az edzések! Köszönöm! :-)



Anita és Zsófi baba"



"Miért szeretjük a Kangát?


Kicsi fiam (Ádus) kilenc hónapos koráig vártunk egy klassz kis baba-mama programra, de megérte, mert a Kangatraining minden várakozásunkat felülmúlta.
A helyszín szép és igényes, a társaság szuper, hiszen az anyukák kedvesek, a babák pedig tüneményesek. A zeneösszeállítás igazán jó ízlésről tanúskodik :) Az edzés erősítés része éppen annyira kemény, amennyire kell; a táncos koreográfia pedig könnyen követhető, ugyanakkor dinamikus; rendkívül élvezetes és szórakoztató, erről árulkodik az anyukák őszinte mosolya és a babák édesded álma is :)


És ami ezt az sok kis apró dolgot egy tökéletes egésszé alkotja, az nem más, mint a mi fantasztikus edzőnk: ANDI!!! Ő mindent szívvel-lélekkel és elképesztő professzionalizmussal szervez, és kivitelez. A belőle áradó harmónia és szeretet megtölti a termet (és a benne lévőket) melegséggel és jókedvvel.
Mindez garancia arra, hogy az edzésről testben és lélekben is felfrissült, boldog babák és fitt anyukák távozzanak :)


Hát ezért szeretjük mi a Kangát :)))
Timi és Ádus"


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése