2017. február 13., hétfő

"A Kanga órák a heti programunk fix részévé váltak" Rebeka és Anna

Már korábban is hallottam a Kangáról kedves ismerősöm, Minczér Mariann facebook oldalán keresztül és már pocakosan elkezdtem keresgélni, hogy milyen lehetőségek vannak babás tornára. Örömmel láttam, hogy a közelünkben a XI. kerületben is van ilyen lehetőség. Jelentkeztünk is a nyílt órára az akkor 2,5 hónapos Rebekával, aki az első alkalmat végigaludta kendőben így az óra felén csak szemlélődő voltam, de így is nagyon megtetszett. 

Elég nagy kihívás volt a még pici baba folyton változó napközbeni alvási szokásai ellenére időre megérkezni, de valahogy mindig igyekeztem "kicselezni", hogy úgy jöjjön ki az alvása, hogy részt tudjunk venni az órán.

Azóta már 5,5 hónapos "nagylány", aki imádja az órákat, ott mindig jókedvű, érdeklődéssel figyeli a nagyobb gyerekeket és az óra második felében pedig jókat alszik :)

Nekem azóta már majdnem sikerült visszatérni a terhesség előtti súlyomhoz és a szétnyílt hasizmom is sokat javult. A Kanga órák a heti programunk fix részévé váltak. Ha fáradtan is kelek fel reggel egy sokszor ébredős éjszaka után, a Kanga óra alatt és után semmi fáradtságot nem érzek, a jó zenék és a hangulat felpörget. Jó érzés hétről hétre találkozni a többi Anyukával és babáikkal, látni a többi gyerkőcöt is ahogy egyre ügyesebbek, és jó találkozni, beszélgetni a már ismerős Anyukákkal is!


Rebeka és Anna, Budapest XI.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése