2020. július 5., vasárnap

„Babaillat...babamosoly...babatappancsok...anyamosolyok... ❤️”


Kanga-trénereket kérdeztem meg, mit adott Nekik - Nekünk - a Kanga. Olvassátok szeretettel.

„Még 3 gyerkőc mellett, nehéz terhességek után is kihúz a mélypontról, és reményt ad, hogy lehet az ember fitt és jókedvű, nagy-nagy motiváció, hogy újra órát tarthassak!”


„Megtanított a sport szeretetére. Tényleg soha nem késő belevágni, elkezdeni és teljesen megváltoztatta az életem, a testem 😊 + sok-sok pozitív töltést ad!”

„Rengeteg tudást adott, hogy mit lehet és nem lehet szülés után csinálni / tornázni, és ezt a tudást át tudom adni az anyukáknak, segíteni nekik, hogy hogyan tudnak regenerálódni, mivel nem ártanak maguknak. És hogy igenis lehet gyerekkel tornázni, nem kell magunkat elhagyni.”

„Szakmaiságot, magabiztosságot, szakmai magabiztosságot, barátokat, szemléletet, utazást, hivatást.”

„Azért jó kangatrénernek lenni, mert teljes odaadással végezhetsz egy olyan munkát, ami egy jó hobby. Egy olyan életszakaszban végzed, amikor az a legjobb, ha másokat, akik hasonló cipőben járnak egy terembe hozod és szépen, egészségesen megtanítod nem csak sportolni, táncolni, hanem megszerettetni azt, amivé vált, azaz anyukává.”

„Kilépést az alkalmazotti világból, nagyobb odafigyelést magamra és lányaimmal való több együttlét megteremtésére. Hogy ezt továbbadhatom más anyukák, nők számára. Egyfajta szabadságot és persze sok kihívást is a vállalkozói létben 😉, továbblépést ebben a szakmában, még több mozgásforma megismerésével, elsajátításával. Ami mind egyedi, hiszen nem sok olyan edzést ismerni, ahol a gátizomra való odafigyelés is szerepet kap, ahol tényleg fontos az anyai test elfogadtatása, egészsége. Köszönöm Renka! ️”

„Szabadságot, motivációt, rengeteg tudást adott a Kanga. Folyamatos igényt a fejlődésre, tanulásra és a mozgásra! Egy kis önismeretet is, és empátiát. Leginkább az a szuper benne, hogy a saját gyermekeim felé is a mozgás szeretetét, és azt a fontos üzenetet közvetítem, hogy azzal foglalkozzanak, amit szeretnek csinálni, és nincs késő váltani sosem.”

„Új lehetőséget, hogy mihez kezdjek magammal. Óriási lökést a váltáshoz. Imádom, hogy nem
használom a “dolgozni” szót.
Nem kellett felhagynom a rendszeres sporttal. Sok tudást, jó társaságot, rengeteg új ismerőst. Támogató, megértő közösségbe kerültem, és én is igyekszem ezt biztosítani az anyukáknak.
Feltöltenek a délelőtti órák, átlendítenek a nehéz reggeleken is.”


„Valami egészen újat, mást, sokat az életembe, ami felemel, amitől tudásra szomjazom, amitől (a béka feneke alatti) önbizalmam nőtt és növekszik. Célt... háttérben egy fantasztikus coach-csal es egy szuper csapattal😊”

„Mit adott nekem a kanga?
Oxigént. Szülés utáni depresszióban a fényt az alagút végén.
Oktatóként egy olyan támogató közeget, amiről soha nem is álmodtam volna. Annyi szeretet, összetartást, ami engem is összetartott a nehéz időszakban. Megtanított halásnak lenni.  És a kislányaimnak már egy értéket tudok tovább adni,n em olyan lusta 🐖ok lesznek mint én 😅 remélem 😍.”


„Segített kinyitni egy ajtót, váltani az edzői munka felé. Segített elhinnem, hogy gyerek mellett is tudok tanulni, fejlődni, és más anyukáknak örömteli perceket, felüdülést, regenerációt és tudást adni a kangatraining órákon! A tréner társak és oktatók személyében pedig egy hihetetlen pozitív, elfogadó, támogató közösséget!”

 „Egy új irányt az életemnek, mint anyuka, mint FITT anyuka, mint FITT mosolygós anyuka 🙂”

„Kanga-trénernek lenni: Önbizalom, motiváció, cél, fejlődés, hivatás, szabadság, mosoly, szeretet, életérzés, feltöltődés, közösség, út. Az én utam 💕”

„Babaillat...babamosoly...babatappancsok...anyamosolyok... ️”Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése