2016. február 24., szerda

Nóri és Boti véleménye a Kangáról és Andinkról

Hogy miért szeretünk a Kangatraining-re járni?

Egy olyan feltöltődést, felüdülést nyújt ez a torna, ami az anyukának és a babának is nagyon jó élmény. Jól esik mozogni, kimozdulni, és tenni egy kicsit az egészségünkért.

Légkör
A légkör barátságos, hangulatos. Sok mosolygó anyuka és édes kisbaba vesz körül. Jó kis csapat kovácsolódik össze, akár klubnak is nevezhetjük, hiszen az órák előtt és után lehetőség nyílik a babákat és mamákat érintő mindennapi kérdéseket megbeszélni az anyukáknak.


Edzés
Egyszerre érzem azt, hogy erősítő és egyben kardió jellegű is az edzés. Nagyon fontos, hogy a kismama fizikai állapotát figyelembe veszi és nem terheli olyan gyakorlatokkal, amelyek ártanának. Kíméletesen, de hatásosan átmozgat minden porcikámat. 


Te
A legkiválóbb, felkészült edző vagy, akit ismerek, mert, amellett, hogy profi módon átadod a tudásod, még a mosoly is mindig ott van az arcodon. A jókedv pedig ragadós. (És nagyon büszke vagyok rád!!! :))


Élmények, tapasztalatok
Eleinte féltem attól, hogy vajon hogy fogja a babám bírni a tornát, tetszeni fog-e neki, nem fog-e sírni. Nagy meglepetésemre eddig egyszer sem sírt, és akármilyen fáradt is volt, mindig lekötötte az őt körülvevő társaság. A hordozóban pedig szinte egyből elaludt és mindig vidáman, mosolygósan ébredt. Nekem is jó érzés, hogy vele lehetek és mindig alig várjuk a következő órát. Na meg ha a kurzus véget ér, a folytatást! Még, még, még, ennyi nem elég!!!!

Nóri és Boti baba, Debrecen





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése