2017. október 6., péntek

"Szerelem lett első mozgásra"

2016. Nyarán költöztünk Pesterzsébetre, az akkor 4 hónapos Zoé manóval.

Igencsak megviselt a költözés, mivel nem saját elhatározásból kellett elköltöznünk egy családi fészekké alakított kis lakásból.

Sajnos nagyon sokat vagyok egyedül segítség nélkül, így első babás anyukaként a költözés csak hab volt a tortán.

Sosem jártam ebben a kerületben, fogalmam se volt mit merre találok, kihez fordulhatok. 
4. emeleti lift nélküli lakásba költöztünk, így semmi más nem jöhetett szoba, csak a hordozás.


Korábban is hordozztam már, de nem voltam túl ügyes, így szakértőt kerestem. Kiderül, hogy akivel felvettem a kapcsolatot Kanga tréner is. Pár levélváltás után meginvitált az első nyílt órára. Félve ugyan, de elmentünk. 

Szerelem lett első mozgásra <3

Nem csak én érzem magam újra nőnek, friss és élettel teli anyának, de a kislányom szocializációja is itt kezdődött. Előtte sose jártunk sehova.

Itt szakszerű felügyelettel figyelhetek a testemre, minden kérdésemet feltehetem a hordozásról, új embereket ismerhetek meg és a kislányom is új barátokat és kényelemes alvó pozíciót találhat :)

Azóta minden héten a Kangát várjuk a a legjobban. Karácsony előtt is az volt az első gondolatom az utolsó óra előtt, hogy mi lesz így velünk két hétig?! :)

Hálás vagyok Bozai Zsuzsa Kanga-trénernek, hogy megmutatta nekem ezt a lehetőséget, ami nem csak egy puszta mozgás forma, hanem a hordozás és kötődő nevelés egyik alappillére ....... életforma :)


Amióta Kangazunk, a férjem is boldogabbnak lát mind a kettőnket :)


Berkesné Erlich Réka es Zoé

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése