2016. január 12., kedd

"Találtak egy olyan szuper helyet, ami jót tesz testnek és léleknek" Móni és Ábel

Hol volt, hol nem volt, túl Nagyvázsonyon, egy kicsiny kis faluban, Szentjakabfán élt egy Kanga mama és Kanga papa. Egy szép márciusi napon megszületett az ő szemük fénye, Kanga bébijük, akit Ábelnek neveztek. Naphosszat gyönyörködtek benne a szülők, madárcsicsergést hallgattak a kertben és nagyokat sétáltak dimbes-dombos kis falucskájukban. Így teltek a napok, hónapok, a kicsi Ábel szépen növekedett. Olykor-olykor ellátogattak a szépséges Veszprémbe is, sétáltak nagyokat, bevásároltak a piacon és azt tervezgették, hogy a társaság miatt beköltöznek a városba. Mert hát szép dolog a szőlőhegyen kettesben, hármasban sétálni, de azért jó lenne a társaság a mamának és a babának egyaránt. Sok-sok lakást megnéztek és egyszer csak rátaláltak csinos kis otthonukra. Októberben be is költöztek a városba. Kanga mama és az ő kicsi fia nagyon boldogok voltak, hogy végre emberek közt lehetnek és el is kezdtek ismerkedni, klubokba járni. 

A hordozós napon egyszer csak felfedezték a többi Kanga mamát és babát és örömmel csatlakoztak a jó kis csapathoz. 

Attól a naptól kezdve a keddet várták minden héten, Kanga mama boldogan kötötte a hátára csemetéjét és esőben, hóban, szélben felkerekedtek, hogy elinduljanak tornázni. A séta, torna, séta nagyon jó hatással volt mindkettőjükre, kivirultak, fittek lettek, kedves emberekkel ismerkedtek, kinyílt előttük a világ.

A fő Kanga mamának, Reninek köszönhetően találtak egy olyan szuper helyet, ami jót tesz testnek és léleknek, mamának és babának egyaránt. 

A jókedv minden alkalommal garantált és természetesen, hogy ne unatkozzunk, volt itt minden: Mikulás, farsang, flashmob. 

Kanga mama úgy határozott, hogy gyorsan egy újabb csemetével gyarapítják a családjukat, nehogy kiöregedjenek a tornáról, így hamarosan már hárman folytatták az edzéseket, persze eleinte a titkot csak Reni tudta :-). Amíg bírtak Kangáztak, aztán kipróbálták a PreKangát is, de sajnos oda nem mindig jutottak el, mert Kanga papa dolgozott és nem ért haza időben. 

De sebaj, gondolta Kanga mama, januárban megszületik a második kis Kanga fia és amint lehet, már mennek is újra tornázni!

Addig pedig szeretettel és hálával gondolnak a Renire, a Kanga mamák és babák jótevőjére és a sok kedves ismerősre, akiket a Kangának köszönhetően ismertek meg.

Let’s Kanga!!!

Puszi: Móni és Ábel (Veszprém)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése