2015. november 30., hétfő

Kangatraining bemutató és FlashMob a Womanity Fesztiválon


Ott voltunk Magyarország legnagyobb női fesztiválján, amit a Womanity Magazin szervezett. Kis összefoglalás, ha lemaradtatok róla idén, és kedvcsináló, hogy jövőre csatlakozzatok :-)




A Millenárison megrendezett fesztiválon a 2 helyszínen folyamatosan pörgő színvonalasnál színvonalasabb előadások mellett női-családi márkák közel 80 standnál kínáltál szolgáltatásaikat egész nap. Csupa egészség és szépség, csupa női dolog. 
A babahordozás sem maradhatott ki természetesen, rajtunk kívül hűséges partnerünk, a Magyarinda is bemutatkozott :-)

A megnyitó után a WorkShop teremben a Kangatraining bemutató edzéssel kezdtünk, nagyon jól sikerült 20 perces edzés volt :-)

Az előadások között Béres Alexandra is rávezette az érdeklődőket a mozgás örömére, elmondta, hogy mi a titok, hogy találj magadnak időt. Számold ki, hány percet töltesz egy nap tévé nézéssel, internetezéssel, közösségi oldalakon való böngészéssel? Ebből 20-30 percet ha össze gyűjtenél, talán pont a mozgásra, az egészségedre tudnád szánni ezt az időt. Az egészséges táplálkozás alapjairól, a szükséges és egészséges edzés szabályairól is hallhattunk. Elmondta, hogy a mai női felnőtt lakosság 67 %-a (!) túlsúlyos! És minden 4. gyermek duci! Hát ha másért nem, 

a példamutatás miatt is mozognunk kell :-)

De mi Kangások, ezt már tudjuk, ugye? :-)

Jakupcsek Gabriella vezetésével is hallhattunk egy érdekes és elgondolkodtató beszélgetést, de Szendi Gábor is komoly és tanulságos előadást tartott.

Rajtuk kívül is volt még sok-sok érdekes előadás, és bemutató, a Womanity FaceBook oldalán biztosan megtaláljátok a fényképes beszámolót majd! 

Ez után pedig jött a FlashMob - a Női sokoldalúságért :-) Legnagyobb örömömre a székek között is álltak fel lelkes és mozogni vágyó nők, voltunk ott babával és baba nélkül, csinosan öltözve és sport ruhában is - megmutattuk, milyen sokoldalú a NŐ.

Nézd meg videós összefoglalónkat :-) és jövőre csatlakozz Te is!




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése