2015. november 19., csütörtök

Miért a Kanga? Krisztina levele

Még mielőtt hallottam volna erről az edzésformáról, már előtte is hordoztam a kisfiamat. Először rugalmas kendőben, majd mei-tai-ban. Szerettünk volna a barátnőmmel, akinek szintén van egy kis fia, egy olyan elfoglaltságot találni, ahol anyukák, a babájukkal együtt tudnak edzeni (formálódni) és ez mindkettejüknek örömet okoz. Amikor tudomást szereztünk a Kangatrainingről, nem volt kérdés hogy kipróbáljuk. Nem okozott csalódást. 

Az erősítő gyakorlatok tényleg erősek voltak, segítettek visszanyerni a szülés előtti formánkat. A legjobb része a tornáknak az volt amikor a babáink a felkerültek a hátunkra és mi közben különböző koreográfiákat végeztünk, ráadásul olyan zenékre, amik a "fiatal korunkban" voltak igazi slágerek. A gyerekek közben mély álomba szenderedtek, így a délelőtti alvás is ki volt pipálva. 

A legnagyobb élmény számomra az volt, amikor a jótékonysági flashmob apropójából előadtunk egy több számból álló koreográfiát a város egyik nagy terén, és ezzel segíthettük az SOS Gyermekfalvakat.


Biztos vagyok abban, ha lesz még egy babám, vele is kihasználjuk majd ennek a mozgásformának az előnyeit. :-)

Üdvözlettel:

Héger-Komáromi Krisztina
Szeged :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése