2015. december 26., szombat

"Megtanultam helyesen végezni a szülést követően végezhető hasizom gyakorlatokat" - Marietta

Hogy mit mozogjak szülés után, már a várandósságom alatt eldőlt, mivel egy nagyon kedves barátnőm, Mariann akkor már kanga tréner volt. Ezért is nagyon vártuk már május elejét, hogy Gödöllőre költözzünk, és az akkor 14 hetes Szabival kipróbáljuk azt a mozgásformát, és egyúttal a hordozást is, amiről már olyan sokat hallottunk korábban.

Az óra felépítése (a talajon végzett has-, hát-, gátizom gyakorlatokat követő koreográfiákkal tarkított erősítős blokkok, majd az óra végén az alapos nyújtás) és maga a hordozás élménye már az első alkalommal meggyőzött, hogy nekünk minden héten szerdán kangán a helyünk:)

Az egyébként nem túl jó alvó kisfiam szinte minden alkalommal elalszik a hátamon, és sokszor még a nyújtásra sem ébred fel!
Azóta már be is szereztünk egy Manducát, és a hordozás a mindennapjaink részévé is vált:)
A kangának köszönhetően nagyon sokat formálódtam az elmúlt hónapokban, a megtanultam helyesen végezni a szülést követően végezhető hasizom gyakorlatokat, a koreográfiák és a zenére végzett mozgás a többi anyukával és babával együtt pedig mindig jókedvre derít. Nem utolsó sorban a kanga órák sokat segítettek nekünk a költözés utáni beilleszkedésben is. Szabival együtt már most nagyon várjuk a januári folytatást;)






Maksa Marietta, Gödöllő

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése